ub ts3ról

Állapot
Nem nyitható további válaszokra.

CheaTer

Újonc
Jul 29, 2020
1
0
InGame neved:

CheaTer

A ban időpontja:

2020. 07. 28

A ban időtartama:

9 nap 8 óra

Admin neve, aki bannolt:

SDK

A ban oka:

12. mix szabályzat

Amiért szeretnéd az unbant:

nem történt figyelmeztetés, repült a 6 óra, majd random meghosszabbította 9 napra :)

Megjegyzés:

Kemény adminbrigád, semmi figyelmeztetést nem adtál, kedves sdk -bár ha már a neved is ilyen kreatív, nem is tudom, mit várok- , hanem kidobsz 6 órára, majd meghosszabbítod 9 napra :D :D szeretnék gratulálni, illetve gondolod, gyere fel jokera és megbeszéljük a dolgot :) csak kár, hogy ilyen kis hatalommal is visszaélsz, ezek szerint az életben nem sok mindenre vitted eddig.
 
Utoljára szerkesztve:

rotexxcs

Újonc
Szerver Admin
Máj 1, 2020
3
1
Először is, mikor belépsz a Mix Gyülekezőbe, a bot automatikusan rád ír hogy : "CSZONE Gaming Community": Üdv "név"! Azzal, hogy beléptél ebbe a szobába, elfogadtad a MIX szabályzatot! (már magában ezt tudnod kéne, ill az hogy nem nem olvasod el az nem mentesít a dolgok alól, ugyan is csatlakozásnál már elfogadtad a szabályzatot!)
Azért vannak az Adminok hogy a szabályzatot betartassák mindenkivel, ill figyelmeztetés 2 mapon át megtörtént azzal h szóltunk neked chaten, te ezt figyelmen kívül hagytad! :)
Az meg hogy ki milyen nevet használ ingame, az meg nem ide tartozik, mert akkor a tiéddel is foglalkozhatnánk! :)
Mellesleg nem tűrjük el azt hogy, valaki Banból visszajárkál Tsre ez még egy ok arra hogy nem tartod tiszteletben a szabályzatot.
A Ban marad!
 
Állapot
Nem nyitható további válaszokra.